​Першим виявив противника та вступив у бій: Під Первомайськом героїчно загинув командир спостережного поста

Російські найманці 18 серпня намагались відбити передову позицію сил ООС на Луганщині.

Про останній бій героя повідомили у штабі ООС. Патріоти України наводять витяг з доповіді військових.

Василь Крищук

З 8-ї години ранку під прикриттям вогню з автоматичних гранатометів група противника у складі 8-10 чоловік намагалася витіснити Об'єднані сили з однієї з позицій, що на Первомайському напрямку.

"Василь Крищук та його спостережний пост першими виявили противника та вступили в бій. Вже за декілька хвилин, вмілими діями командира роти Олександра Шаптали, по ворогу був відкритий зосереджений вогонь, а його вогневі засоби були подавлені. Окупанти почали відступати. Нажаль у ході бою з російськими окупантами командир спостережного поста Василь Крищук, який першим вступив у бій отримав смертельне поранення. Ще один його побратим був поранений.

Військовослужбовці, що сміливо та рішуче діяли в ході бою представлені до державних нагород. Василя Крищука посмертно", - йдеться у повідомленні.

"... в зоні проведення ООС загинув наш екс-боєць батальйону "Січ" Василь "Скіт" Крищук. Після служби в батальйоні, Крищук перейшов служити в 3 механізованний батальйон 14 ОМБР. Поліг у бою із диверсійно-розвідувальною групою ворога", - написали побратими з підрозділу "Січ".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...