Персона нон-грата: СБУ заборонила в'їзд в Україну Отару Кушанашвілі

Прес-секретар СБУ Олена Гітлянська підтвердила, що журналісту заборонений в'їзд в країну.

Отар Кушанашвілі. Фото: соцмережі.

Служба безпеки України заборонила в'їзд в Україну новому ведучому "Радио Вести" Отару Кушанашвілі, який різко висловлювався про Україну. Про це повідомили у СБУ, передають Патріоти України з посиланням на ЛІГА.net.

"Закрили в'їзд терміном на три роки", - коротко повідомили у СБУ. Нагадаємо, 25 березня стало відомо, що російський журналіст Отар Кушанашвілі обійме посаду ведучого ранкового ефіру "Радио Вести". Прес-секретар СБУ Олена Гітлянська підтвердила, що журналісту заборонений в'їзд в країну. "Ми прийняли рішення заборонити Кушанашвілі в'їзд на три роки через його висловлювання, які шкодять нашій країні", - повідомила вона.

Кушанашвілі повинен був замінити на "Радіо Вести" Матвія Ганапольського, який пішов до конкурентів. Під час недавнього інтерв'ю каналу LifeNews Отар Кушанашвілі пояснив, що їде працювати до Києва, щоб годувати сім'ю, але не відхрещується від Росії. "Якщо ви питаєте, за кого я, то, звичайно, я за Російську Федерацію, в якій живу і яку люблю", - заявив він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...