Під апеляційним судом столиці сталися сутички: в одного із затриманих вилучили ніж (відео)

​До судової установи прибули бійці спецпідрозділу.

Фото:tsn.ua

У Солом'янському районі Києва під будівлею Апеляційного суду, що має обрати запобіжний захід п'ятьом підозрюваним у вбивстві двох правоохоронців та напад на АЗС активістам, сталися сутички. Силовики затримали чотирьох чоловіків. Про це пише ТСН, передають Патріоти України.

В одного з чоловіків був вилучений ніж. "У результаті чотирьох активних учасників затримали та доставляють до Солом'янського управління поліції. В одного з них вилучили ніж, який відправлять на експертизу для встановлення, чи є він холодною зброєю", - йдеться у повідомленні ГУ НП Києва.

У поліції додали, що на двох осіб будуть складені адміністративні протоколи через злісну непокору правоохоронцям. Окрім того, вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) ККУ.

Раніше Апеляційний суд Києва розпочав екстренне засідання щодо обрання запобіжного заходу п'ятьом підозрюваним у вбивстві двох міліціонерів. Ще двоє підозрюваних - Данило Ситников та Микола Мнищенко - перебували під домашнім арештом. Їх у залі суду не було.

Перед будівлею збиралися представники різних організацій, зокрема, націоналістичної С14, п'ятеро представниць якої намагалися потрапити до будівлі суду, перелізши через паркан. Однак їм на заваді стали правоохоронці. Після цього відбулися сутички між представниками С14 і поліцією, але нікого не затримали.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...