Під час роботи в ГПУ Сус у своєму кабінеті записував на відеореєстратор зустрічі для компромату

У свою чергу Сус заявив, що не знав про відеореєстратор в своєму кабінеті.

Дмитро Сус. Фото:Daily

За допомогою присвоєного відеореєстратора Дмитро Сус записував зустрічі в своєму робочому кабінеті в Генпрокуратурі. Про це стало відомо 27 липня на засіданні Солом'янського суду, де вирішується питання про обрання запобіжного заходу, передають Патріоти України з посиланням на Цензор.НЕТ.

Зокрема, зафіксовано як Сус зустрічався з представником компанії "Карпатигаз", який займався купівлею квитків до Швеції для Суса. Компанію "Карпатигаз" пов'язують з Дмитром Фірташем.

Також є кадри, де Сус обговорює вирішення питань в судах, а також рахує гроші. У свою чергу Сус заявив, що не знав про відеореєстратор у своєму кабінеті.

Як відомо, 25 липня на території аеропорту "Бориспіль" НАБУ затримало колишнього співробітника Генпрокуратури. У ГПУ він працював слідчим Головного слідчого управління, а також заступником начальника Департаменту ГПУ з особливо важливих справ у сфері економіки.

За фактами можливих злочинних дій затриманого детективи НАБУ здійснюють досудове розслідування в різних кримінальних процесах, починаючи з квітня 2016 року.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...