Під Києвом намагалися підірвати волонтера (фото)

Вранці чоловік побачив спущену шину на одному із коліс. Заглянувши під автівку, виявив прикріплений до колеса вибуховий пристрій.

Вибухівка у машині волонтера. Фото: прес-служба нацполіції.

У четвер вранці, 21 липня, житель села Чубинське Бориспільського району Київської області, який є волонтером АТО, виявив у себе під автомобілем гранати «ГРД-5». Про це повідомляють в поліції Київської області, передають Патріоти України.

«За інформацією 31-річного волонтера, він залишив свій транспортний засіб «Citroen Berlingo» на ніч на вулиці поблизу будинку. Вранці чоловік побачив спущену шину на одному із коліс. Заглянувши під автівку, виявив прикріплений до колеса вибуховий пристрій. На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група поліції та фахівці-вибухотехніки, які знешкодили гранату», - говориться в повідомленні.

В поліції уточнили, що за даним фактом слідчими Бориспільського відділу поліції відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст.15, ч.1 ст.115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...