Під Києвом сталася пожежа на заводі "Біофарма" (фото, відео)

Місцевим мешканцям порекомендували позачиняти вікна у помешканнях для уникнення отруєнь.

Пожежа у Білій Церкві. Фото:Facebook

У Білій Церкві поблизу столиці близько 19 години вечора спалахнула пожежа на заводі фармацевтичної компанії “Біофарма”. Про це інформують Патріоти України з посиланням на Інформатор.

У мережі оприлюднили відео, на кадрах якого видно палаюче фармацевтичне підприємство “Біофарма” у Білій Церкві на Київщині.

За попередньою інформацією, пожежа виникла в одноповерховій окремо розташованій виробничо-складській будівлі ангарного типу, площею близько 15 тис. м. кв.

У соцмережах зазначають, що у цьому приміщенні зберігали та пакували лікарські засоби. Також, за інформацією місцевих мешканців для гасіння пожежі викликали наряди ДСНС з усього Білоцерківського району.

За повідомленням ЗМІ, заміри показали, що концетрація шкідливих речовин у повітрі залишається у межах норми. Місцевим мешканцям порекомендували позачиняти вікна у помешканнях для уникнення отруєнь.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...