"Підозрюю, що ви - слабак та обманщик": Американський публіцист викликав Путіна на бій з дзюдо

Бенджамін Уіттс звинуватив російського президента в організації «фальшивих» боїв, які противники президента спеціально програвали.

Путіна підозрюють у шахрайстві на татамі. Ілюстрація: Eurasianet.

Редактор блогу з питань нацбезпеки Lawfare Бенджамін Уіттс вважає успіхи президента РФ Володимира Путіна в бойових мистецтвах «шахрайством». При цьому він кинув Путіну виклик, передають Патріоти України.

Уіттс звинуватив російського президента в організації «фальшивих» боїв, які противники президента нібито спеціально програвали. На його думку, суперники Путіна дуже легко падають на підлогу після його ударів. Уіттс зазначив, що це можна побачити на численних відео. У той же час у Уіттса є чорні пояси з тхеквондо та айкідо.

Уіттс підкреслює, що його виклик Путіну - не жарт. При цьому він упевнений, що президент повинен або прийняти виклик, або зіткнутися з загальним засудженням «як слабак і обманщик».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...