"Підрізали крильця": Екс-міністра Ставицького затримали під час спроби вильоту до РФ

Колишній міністр Едуард Ставицький намагався вилетіти до Російської Федерації як громадянин Ізраїлю Натан Розенберг.

Едуард Ставицький. Фото: epravda.com.ua.

Екс-міністр енергетики і вугільної промисловості Едуард Ставицький був затриманий в Ізраїлі при спробі вильоту до Російської Федерації. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на українські ЗМІ.

Затримання здійснювалося співробітниками "Шабак" – служби безпеки Ізраїлю. Відомо, що колишній міністр Едуард Ставицький намагався вилетіти до Російської Федерації як громадянин Ізраїлю Натан Розенберг. Після затримання в аеропорту Ізраїлю, вдома у Ставицького було проведено обшуки, в ході яких було вилучено закордонні паспорти Е.Ставицького- Н.Розенберга, 400 тисяч доларів США, 200 тисяч євро, коштовності та годинники на загальну суму 500 тисяч доларів США.

Співробітники служби безпеки Ізраїлю проводили спецоперацію в рамках кримінальної справи проти Е.Ставицького-Н.Розенберга за фактом легалізації (відмивання) ним коштів та іншого майна, здобутих злочинним шляхом на території України. Таким чином, спецслужби Ізраїлю вважають достатніми докази неправомірних дій з боку Ставицького, зібраних правоохоронними органами України.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...