"Пілоти все ж не настільки ідіоти, якими їх уявляє МО РФ": У мережі засумнівалися в інформації про втрати Путіна в Сирії

У версію Міноборони Росії про загибель російських льотчиків, які перебували на борту вертольота Мі-25, який був збитий в Сирії, у соцмережах не повірили.

Ілюстрація:http://tass.ru/

У соціальних мережах піддали сумніву версію Міністерства оборони Росії про загибель російських льотчиків, які перебували на борту вертольота Мі-25, який був збитий в Сирії. Заяву російського військового відомства з приводу збитого вертольота оприлюднило ТАСС, інформують Патріоти України.

"8 липня російські військові здійснювали контрольний політ, коли великий загін бойовиків "Ісламської держави" атакував позиції сирійських військ і, прорвавши оборону, стрімко просувався вглиб району, створивши загрозу захоплення пануючих висот.

Екіпаж отримав запит від сирійського командування угруповання на вогневе ураження бойовиків. Командир екіпажу Ряфагать Хабібуллін прийняв рішення атакувати терористів. Грамотними діями російського екіпажу наступ терористів було зірвано. Витративши боєкомплект, при розвороті на зворотній курс, вогнем з землі вертоліт був підбитий терористами і впав в районі, підконтрольному сирійській урядовій армії", — заявили в Міноборони.

Дивацтва в цьому оповіданні виявив московський блогер Руслан Левієв, відомий розслідуваннями причетністi російських військових до збройного конфлікту на Донбасі.

"Ви тільки вдумайтеся в цю версію: інструктори, без учнів на борту, здійснювали обліт (обкатку) чужого Мі-25 над зоною бойових дій", — дивується блогер у своєму Twitter.

"Я думаю, що наші пілоти все ж не настільки ідіоти, якими їх уявляє МО РФ", — додав Левієв.

Як повідомлялося раніше російські ЗМІ заявили, що вертоліт з Хабібулліним і Долгіним на борту був збитий в ході виконання бойового завдання. За інформацією джерела журналістів, мова йшла про російський вертольот Мі-35 (більш нова модель Мі-24), а не про Мі-25 (експортний варіант Мі-24). Вони також зазначали, що тіла загиблих членів екіпажу були з боєм евакуйовані з місця падіння машини і доставлені у розташування російської військової частини.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...