Після Афону кінець уже близько: Астролог розповів, чому 2017 рік стане для Путіна найнебезпечнішим

Нинішній президент Росії фактично представляє "диявольські сили", впевнений Влад Росс.

Путін на Афоні. Фото:ipress.ua

Візит президента Росії Володимира Путіна на гору Афон прискорює його повалення. Про це Обозревателю розповів астролог Влад Росс, інформують Патріоти України.

Коментуючи популярну версію "афонського пророцтва" про те, що, нібито президентство Путіна закінчиться в листопаді 2017 року, астролог сказав: "Це підтверджує мій прогноз. 3-4 роки тому я говорив про те, що 2017 рік буде складним і архіважливим для Путіна, щоб він якимось чином зміг втриматися на троні. Можливий палацовий переворот і його фізичне усунення".

"Те, що він побував на Афоні, тільки підтверджує те, що 2017 рік буде для нього самим кризовим, небезпечним і найскладнішим", - додав Росс.

Він також заявив про те, що нинішній президент Росії фактично представляє "диявольські сили": "Все, що стосується КДБ, ФСБ, таємних служб - це все диявольські служби. Зверніть увагу на фото Путіна на Афоні - у нього прорізаються два роги на лобі. Це диявол, який знаходиться в кріслі президента Росії".

На думку астролога, "те, що він побував у святині, на території Бога, тільки прискорює його повалення".

Відповідаючи на питання видання, чи може Путін запобігти подібному розвитку подій, Росс сказав: "Розв'язати якусь чергову війну, тому що чорні, диявольські сили підживлюються ворожнечею, ненавистю".

"2017 рік - це рік вибору для всієї Росії: або вона залишається з Путіним і тим складним шляхом розвитку, або ситуація різко змінюється, як це відбувається раз на 32 роки", - додав астролог.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...