Плагіат, доведений до абсурду: У Росії розповіли, у кого Путін вкрав ідею "побєдобєсiя"

Після агресії Кремля проти України багато країн пострадянського простору відмовляються від традиційних в РФ атрибутів перемоги та традицій святкування.

Навіть традиції святкувати росіяни запозичили... Ілюстрація: соцмережі.

Російський журналіст Олег Кашин вважає, що президент РФ Володимир Путін перейняв підхід до побудови державної ідеології навколо Великої вітчизняної війни у президента Білорусі Олександра Лукашенка. Таку думку Кашин висловив в ефірі "Еха Москви", передають Патріоти України.

Він зазначив, що для лукашенківської Білорусі пам'ять про Велику Вітчизняну війну стала основою національного будівництва "ще задовго до всякого Путіна". Кашин відзначає, що Путін багато в чому перейняв головний підхід Лукашенка до минулого, до того, що вся історія країни обертається навколо цих чотирьох років. "Тому тут ще питання, хто більший "победобес" — Лукашенко чи Путін", — зазначає Кашин.

Також він вказав на те, що після агресії Кремля проти України багато країн пострадянського простору відмовляються від традиційних в РФ атрибутів перемоги, таких як "георгіївські стрічки" і акція "Безсмертний полк".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...