Пофарбували замість демонтування: На Одещині розгорається скандал через пам'ятники радянським діячам (фото)

Голова села Кубей ще півроку тому на офіційні вимоги демонтувати пам'ятники відповів, що не може цього зробити через відсутність на це коштів.
Голова села сумує за СРСР? Фото: соцмережі.

У селі Кубей Болградського району Одеської області всупереч закону "Про декомунізацію" до сих пір стоять пам'ятники радянським діячам Володимиру Леніну і Михайлові Калініну і за ними продовжують доглядати за бюджетні кошти. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив керівник Одеської міської організації ВО "Свобода" Сергій Солтасюк і опублікував фото пам'ятників, передають Патріоти України.

За його словами, сільський голова Кубей ще півроку тому на офіційні вимоги демонтувати пам'ятники відповів, що не може цього зробити через відсутність на це коштів. У той же час для святкування одного зі свят з сільського бюджету було виділено 50 тисяч гривень. На ці гроші були проведені роботи з благоустрою населеного пункту, а також пофарбовані пам'ятники Леніну та Калініну, які повинні бути ліквідовані.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...