Поїхав дах? Путін "пожартував", що "кордон Росії ніде не закінчується" (відео)

Така заява російського президента пролунала на церемонії вручення премій Російського географічного товариства.

Скрін відео

24 листопада президент Росії Володимир Путін на церемонії вручення премій Російського географічного товариства (РГТ) пожартував щодо протяжності кордонів Росії. Відео зі словами Путіна опублікував прокремлівський журналіст Дмитро Смирнов на своїй сторінці в Twitter, інформують Патріоти України.

Під час церемонії Путіну представили 9-річного Мирослава Оскірка, який володіє здатністю вгадувати країну за перевернутими контурами її кордонів і називати столиці. Президент Росії запитав хлопчика, де закінчується кордон Росії.

Хлопчик відповів йому, що кордон РФ "закінчується через Берінгову протоку зі США". На це Путін відповів, що "кордон Росії ніде не закінчується".


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...