Покращений аналог російського "Искандера": "Південмаш" готовий відвантажити ЗСУ перші ОТРК "Грім", котрі можуть дотягнутись до Москви (відео)

Новинкою вже активно цікавляться іноземці. Зокрема Саудівська Аравія інвестує в проект власні кошти.

Скрін відео

Для українського аналога ракетного комплексу "Искандер-М" - проекту "Грім" практично готові п'ять ракет, три з них споруджують на ПХЗ і дві в Дніпрі. Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Олександр Аргат, посилаючись на програму "Особливий погляд".

Радіус дії (до 500 км) дозволяє "Грому" погрожувати південним околицям і навіть центру Москви, якщо батареї ОТРК наблизяться до кордону Сумської або Чернігівської області, зазначають Патріоти України. Боєзаряду досить для знищення цілей на площі 10 тис.кв.м.

ОТРК "Грім"

"Должны были быть испытания зимой, но будут осенью. Это в программе озвучивают как не последние в области люди, поэтому хочется очень верить, что не разводка", - підкреслив журналіст.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...