Поки Обама дзюрив по російських під'їздах: Путін пояснив своїм обожнювачам, що в обстрілі Авдіївки винна Клінтон

Подібні заяви глави держави переконують лише в одному: президент РФ впевнений, що його "піддані" готові повірити в усе, що він їм скаже.

Росіяни повірять усьому? Фото: соцмережі.

Президент РФ Володимир Путін заявив, що однією з причин ескалації конфлікту в Донбасі є підтримка на минулих в листопаді виборах президента США кандидата від демократів Хілларі Клінтон місцевими олігархами. Про це повідомляє видання Republic, передають Патріоти України.

Також Путін також висловив думку, що за допомогою ескалації влада України мобілізує навколо себе населення, таким чином намагаючись «заткнути» опозицію, яка активізувалася останнім часом. Ескалація конфлікту в Донбасі почалася в кінці січня, коли стали надходити повідомлення про масштабні бойові дії в районі Авдіївки. Сепаратисти і українська армія в ескалації звинуватили один одного.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...