Поки всі не розбіглися: Кремль перекидає на Донбас карателів для боротьби з дезертирством - розвідка

У Макіївку прибули 100 російських військовослужбовців з міста Орел.

У "ДНР" почали боротьбу з дезертирством. Ілюстрація:ukr.mediaУ Макіївку прибув підрозділ (близько 100 військовослужбовців) зі складу окремого спеціалізованого моторизованого батальйону (м Орел, Росія). Про це повідомили в прес-службі Головного управління розвідки Міністерства оборони України, інформують Патріоти України.

"Підтверджено, що в н.п. Макіївка прибув підрозділ (близько 100 військовослужбовців) зі складу окремого спеціалізованого моторизованого батальйону (м Орел, Росія) Центрального регіонального командування внутрішніх військ міністерства внутрішніх справ РФ.

Відповідно до законодавства Російської Федерації, президент Росії має виняткове право приймати рішення про притягнення ВВ МВС РФ до виконання завдань не за їх призначенням, в т.ч. за межами країни. В оперативних планах російського командування передбачено, що на тимчасово окупованих територіях сходу України на підрозділи ВВ МВС РФ покладаються в т.ч. завдання щодо недопущення фактів самовільного залишення бойових позицій власними військами і їх неорганізованого повернення в Росію зі зброєю і бойовою технікою", - йдеться в повідомленні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...