"Полковник Конотопенко, затриманий у Києві нетверезим за кермом, попадався і раніше", - активіст (фото)

Власник цілої колекції "ксив" виявився систематичним порушником, якого завжди "відмазували".

Полковник Конотопенко неодноразово потрапляв у ДТП. Ілюстрація: Фейсбук.

Людина, яка влаштувала у нетверезому стані стрілянину в Києві і яку згодом затримали патрульні поліцейські, виявилася власником колекції посвідчень різних силових структур. Чоловіка і раніше затримували. Про це на своїй сторінці в Facebook пише волонтер і активіст Роман Синіцин, передають Патріоти України.

"Все, що ви хотіли знати про наші силові структури, розвідку, підбір кадрів, кругову поруку, кумівство і рішалово в одному кейсі. У вересні 2016 п'яний полковник СБУ Саша Конотопенко на автомобілі Honda CR-V (д.н.з АА 9200 ОС) здійснює зіткнення з автомобілем Chevrolet Aveo - важкі травми отримує пасажир Aveo.

Саша світить ксиви полковника СБУ, помічника глави апарату пенітенціарної служби та ксиви МВС на прізвище Конотопенко.

Справу заминають. Про це дізнаються журналісти, піднімається шум, але швидко затихає. Реакції СБУ я не знайшов. Підозрюю, що з СБУ Конотопенка просять, хоча не факт", - пише Синіцин.

"Вчора Саша на Оболоні п'яний стріляє з травмата по уявних ворогах. Приїжджають копи, Саша скидає ствол, б'ється з копами і намагається втекти на Toyota Camry (д.н.з АА 9200 АР, ггг).

Потім світить ксиву Головного управління розвідки (заступник начальника управління) і намагається вирішити.

У Саші знову знаходять колекцію ксив", - пише волонтер і запитує СБУ і Міноборони, чиїм все-таки співробітником є Олександр Конотопенко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...