Полуфінал Ліги Європи: "Шахтар" і "Севілья" зіграли внічию (відео)

"Гірники" могли здобути перемогу, але іспанцям вдалося відігратися.

Матч "Шахтар-Севілья". Ілюстрація: shakhtar.info.

У першому матчі 1/2 фіналу Ліги Європи між "Шахтарем" і "Севільєю" була зафіксована бойова нічия 2: 2: гості відкрили рахунок вже на 6-й хвилині, але "гірники" зібралися і ще до перерви вийшли вперед. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Апостроф".

Втім, останнє слово залишилося за іспанцями - на 82-й хвилині пенальті реалізував Кевін Гамейро. Додамо, що на "Львів-Арені" більше 50 хвилин на полі провів український півзахисник "Севільї" Євген Коноплянка. Однак відзначитися він так і не зумів, незважаючи на те, що був активним і в атаці, і в обороні.

Ліга Європи, 1/2 фіналу

перший матч

"Шахтар" (Україна) - "Севілья" (Іспанія) 2: 2 (2: 1)

Голи: Вітол, 6 (0: 1). Марлос, 23 (1: 1). Степаненко, 35 (2: 1). Гамейро, 82 - з пенальті (2: 2).

"Шахтар": Пятов, Срна, Кучер, Ракицький, Ісмаїлі, Марлос (Бернард, 90 + 2), Малишев, Степаненко, Коваленко, Тайсон (Веллінгтон Нем, 90 + 1), Феррейра (Едуарду да Сілва, 90 + 1).

"Севілья": Сорія, Маріану, Рамі, Каррісу, Ескудеро, Вітол, Крихов'як, Н`Зонзі, Банега, Коноплянка (Крун-Делі, 59. Коке, 72), Гамейро.

Попередження: Ескудеро, 27. Каррісу, 40. Крихов'як, 48. Малишев, 89. Срна, 90 + 6.

Суддя: Марциняк (Польща).

28 квітня. Львів. Стадіон "Арена Львів".

Матч-відповідь відбудеться 5 квітня в Севільї.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...