Помста Путіна: Підконтрольні антиасадівській опозиції райони Алеппо зазнали нового авіаудару

Внаслідок бомбардувань є поранені, проте їхня кількість наразі не повідомляється.

Наслідки бомбардувань у Алеппо. Фото: dnepr.press.

Військові літаки у неділю, 18 вересня, завдали ударів по місту Алеппо на півночі Сирії. Як повідомляє базований у Лондоні Сирійський центр моніторингу за дотриманням прав людини, авіаудари були завдані по кількох районах міста, які контролюються повстанцями. Новину передають Патріоти України із посиланням на dw.com.

За даними спостерігачів, внаслідок бомбардувань є поранені, проте їхня кількість наразі не повідомляється. Також немає точних даних про те, хто саме завдав повітряних ударів по місту.

Бомбардування міста Алеппо, яке є одним з найбільших в країні, сталось вперше з моменту набуття чинності режимом припинення вогню у Сирії 12 вересня. Перемир'я в Сирії опинилось під загрозою після того, як десятки солдатів сирійської армії загинули внаслідок авіаудару 17 вересня, у якому режим Асада та Росія звинуватили Сполучені Штати. У свою чергу, США висловили жаль через загибель сирійських військових та пообіцяли провести розслідування інциденту.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...