"Порушила закон": Правоохоронці ОАЕ затримали українку через вагітність

Секс поза шлюбом є незаконним в ОАЕ.

Ілюстрація: sovdok.ru

Українку і її нареченого з Південної Африки затримали в Об'єднаних Арабських еміратах за позашлюбний секс. Про це повідомляє ВВС, передають Патріоти України.

27-річну Ірину Нохай і 29-річного Емліна Калвервелля затримали після візиту до лікаря, який встановив вагітність і повідомив представників влади. Секс поза шлюбом є незаконним в ОАЕ.

Міністр закордонних справ Південної Африки заявив, що не має змоги допомогти парі, оскільки справа стосується внутрішнього закону ОАЕ. Уряд ОАЕ ще не прокоментував цей випадок.

За повідомленнями, пару затримали ще в січні. Інформація про це з'явилася лише зараз. Затриманим ще не пред'явили звинувачення, оскільки влада продовжує перевірку. Якщо їхню провину доведуть, їм може загрожувати тривале тюремне ув'язнення.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...