"Поскаржаться, що знаків на авто не помітили?": Бойовики знову обстріляли спостерігачів на Донбасі (фото)

Автомобіль мобільної групи СГ «Попасна» був маркований великими літерами «НМ», а офіцери мали відповідні розпізнавальні знаки.

На околицях Попасної. Фото: РИА Новости Украина.

Окупанти на Донбасі продовжують здійснювати збройні провокації відносно представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ та української сторони Спільного центру контролю та координації. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

«Сьогодні під час виконання завдань поблизу східних околиць населеного пункту Попасна під мінометний обстріл калібру 120 мм та СПГ потрапили офіцери української сторони Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін», - йдеться у повідомленні.

При цьому, автомобіль мобільної групи СГ «Попасна» був маркований великими літерами «НМ», а офіцери мали відповідні розпізнавальні знаки. На щастя, поранених і загиблих немає. Пошкоджено автомобіль місії. Подібні факти вчинення НЗФ ОРДЛО збройних провокацій свідчать про цілеспрямовані дії щодо подальшого загострення конфлікту, небажання дотримуватися режиму припинення вогню та свідоме невиконання Мінських домовленостей.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...