"Посмотрели футбол": НАБУ може провести перевірку з приводу поїздки депутатів ВР на матч Євро-2016 "Україна - Північна Ірландія"

Голова НАБУ пообіцяв, але не уточнив конкретні дати подібної перевірки.

Артем Ситник. Фото: censor.net.ua.

Національне антикорупційне бюро допускає перевірку обставин поїздки депутатів Верховної Ради до Франції 16 червня на футбольний матч Чемпіонату Європи 2016 року між збірними України і Північною Ірландією. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Українські новини.

Подібну заяву зробив директор Антикорупційного бюро Артем Ситник. "Я не відкидаю такого", - сказав він, відповідаючи на питання, чи буде проведена перевірка з цього приводу, оскільки рівень доходів депутатів не відповідає їхнім витратам на поїздку. Він не уточнив конкретні дати цієї перевірки. Зазначимо, раніше з'явилася інформація про те, що 16 червня група депутатів Ради (близько 60 осіб) планували відвідати футбольний матч "Україна - Північна Ірландія" у Франції.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...