"Поспішав у церкву": У Запоріжжі поліція зупинила водія, який втік із місця ДТП (відео)

Експертиза виявила, що чоловік за кермом був тверезим.

Водій пояснив перевищення швидкості... релігійністю. Фото: скріншот з відео.

У Запоріжжі 19 грудня в 7 ранку патрульні побачили легковий автомобіль, який мчав по проспекту. Про це повідомляє ТСН, передають Патріоти України.

Водієві наказали зупинитися, але той лише включив аварійку і натиснув на газ і почав тікати, нехтуючи правилами і виконуючи ризиковані маневри. Врешті-решт він врізався в патрульне авто, але після цього не зупинився і помчав геть.

На наступному перехресті вдарив дві машини і тільки після цього зупинився: авто вже не могло рухатися далі. Водій пояснив поліцейським, що поспішав на службу до церкви. Експертиза виявила, що чоловік за кермом був тверезим. Тепер на нього чекає покарання відразу за трьома статтями - порушення правил руху, невиконання вимог правоохоронців і втеча з місця ДТП.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...