"Поубивать бы всех АТОшников!": Запам'ятайте обличчя тварини, яка живе у мирному Харкові (фото)

Доки у вагоні метро перебував військовий ЗСУ, цей персонаж сидів мовчки. Своїми думками боягузливий любитель "русского мира" поділився потім.

Ватники, які наважились вийти на площу Свободи у Харкові. Фото: Glavnoe.ua.

Коли в країні війна, громадяни не повинні залишатися байдужими, побачивши чи почувши щось таке. Патріоти України просять вас не забувати, скільки військових та мирних людей загинули у тому числі через те, що подібним персонажам вчасно не давали гідну відсіч.

Відповідь на аналогічну поведінку може бути тільки одна: "Не подобається Україна та її захисники? Вважаєш росіян "братнім народом"? Збирай валізи та їдь до своїх "братів".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...