Повеселитись і грошенят заробити: У Сумах студентки стали проститутками заради розваги

Клієнтів студентки підшукували через Інтернет, на сайтах знайомств, після чого вели приватні зустрічі на території чоловіків.

Студентки заявили, що "просто розважались". Фото: соцмережі.

У Сумах студентки вирішили стати проститутками задля розваги. Про це повідомляє поліція області, передають Патріоти України.

Зазначається, що студентка третього курсу одного з вищих навчальних закладів втягнула двох своїх неповнолітніх подруг в заняття проституцією. Дівчина, відправившись на навчання, вирішила трохи підзаробити роботою повії. Потім вона долучила до цього своїх подруг 16 та 17 років, з якими ділила кімнату студентського гуртожитку.

Клієнтів студентки підшукували через Інтернет, на сайтах знайомств, після чого вели приватні зустрічі на території чоловіків. За свої послуги дівчата брали 500 гривень за годину. "Подруги підозрюваної зізнаються, що робота повій для них була більш розвагою, аніж реальною фінансовою підтримкою, через що і погодились на пропозицію своєї товаришки", - заявляє начальник відділу поліції з боротьби зі злочинами пов'язаними з торгівлею людьми Володимир Кравченко.

Стосовно неповнолітніх дівчат правоохоронці склали адміністративні протоколи, а проти 18-річної студентки слідчі відкрили одразу два кримінальних провадження за "Створення або утримання місць розпусти і звідництво" та "Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією", які вже направили до суду. Студентці загрожує до десяти років ув'язнення.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...