Працював у "комітеті соціальних комунікацій": У Запоріжжі затримали пропагандиста "ДНР" (відео)

Завдання на написання антиукраїнських матеріалів зрадник отримував безпосередньо від кураторів з Росії.

СБУ затримала пропагандиста "ДНР". Фото: скріншот з відео.

Співробітники СБУ затримали в Запоріжжі місцевого жителя, який з початку російської агресії на Донбасі працював в "комітеті соціальних комунікацій "ДНР". В YouTube оприлюднено відео затримання, передають Патріоти України.

Чоловік готував і розміщував на сепаратистських інтернет-ресурсах матеріали із закликами до порушення територіальної цілісності і недоторканності кордонів України і провокував розпалювання міжнаціональної ворожнечі. Завдання на написання антиукраїнських матеріалів пропагандист отримував безпосередньо від кураторів з Росії. Після невеликої перерви чоловік отримав завдання повернутися до Запоріжжя і підібрати оплачувану масовку для фейкових акцій протесту.

Під час обшуків у затриманого вилучили комп'ютерну техніку та носії інформації з доказами підготовки та поширення антиукраїнських матеріалів і участі в незаконному референдумі. Крім того, було знайдено резюме для працевлаштування на роботу в проросійських і сепаратистських медіа. Чоловік затриманий в рамках кримінального провадження за ст. 110 (посягання на територіальну цілісність України).

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...