Правоохоронці на Київщині затримали росіянина з громадянкою Білорусі, у яких вилучили героїну на 7 млн грн (відео)

Поліцейські встановлюють, звідки і куди переправлявся даний вантаж. Затриманим загрожує до восьми років позбавлення волі.

Скрін відео

Співробітники кримінальної поліції Ірпеня провели комплекс оперативних заходів і затримали 29-річного громадянина Російської Федерації та його знайому з Республіки Білорусь. Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області, передають Патріоти України.

З їх автомобіля слідчі вилучили близько 2,6 кг героїну. Один грам цього елітного наркотичного засобу за цінами "чорного ринку" коштує близько 100 доларів США. Вартість вилученої партії правоохоронці попередньо оцінюють в 7 мільйонів гривень.

Вилучені наркотичні речовини під охороною спрямовані на відповідні експертизи. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ст. 307 (незаконний оборот наркотиків) Кримінального кодексу України. Затриманим загрожує до восьми років позбавлення волі.

Поліцейські встановлюють, звідки і куди переправлявся даний вантаж.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...