Правоохоронці у Миколаєві впіймали високопоставленого начальника, який системно вимагав з підлеглих хабарі (фото)

40-річного полковника викрили, коли він намагався отримати з підлеглих кошти, які поліцейські повинні були "вибивати" з охочих отримати дозвіл на зброю.

Затримання хабарника. Фото: прес-служба Нацполіції України

У Миколаєві правоохоронці затримали начальника дозвільної системи поліції області, який за хабарі роздавав дозволи на носіння зброї. Про це повідомили у департаменті внутрішньої безпеки Національної поліції України, передають Патріоти України.

40-річного полковника викрили, коли він вимагав з підлеглих кошти, які поліцейські повинні були вимагати з охочих отримати дозвіл на зброю.

Ще у січні 2017 року до Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України звернулися окремі співробітники дозвільної системи Управління превентивної діяльності Головного управління поліції Миколаївської області.

Поліцейські повідомили, що начальник дозвільної системи змушує їх виставляти "прейскурант" для власників зброї, які хочуть оформити дозвільні документи на неї або продовжити термін чинних. Сума залежала від виду зброї, найдорожче доводилося платити за первинне одержання дозволу на травматичну або нарізну зброю – дві тисячі гривень.

Наразі чиновника затримали слідчі ГПУ.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...