Правоохоронці затримали на Закарпатті митника, який вимагав хабара з учасника АТО (фото)

Затриманий 42-річний митник організував злочинну схему по імпорту цінностей без сплати обов'язкових платежів. За що і вимагав гроші.

На Закарпатті оперативники Управління захисту економіки Нацполіції і слідчі Військової прокуратури затримали інспектора митного поста, розташованого на українсько-словацькому кордоні, який вимагав 1,6 тис. євро хабара з учасника АТО. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції, зазначають Патріоти України.

Як повідомляється, 42-річний митник організував злочинну схему по імпорту цінностей без сплати обов'язкових платежів. За що і вимагав гроші.

За фактом корупційної діяльності військовою прокуратурою Західного регіону України було відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою) Кримінального кодексу України.

У рамках досудового розслідування оперативники УЗЕ задокументували вимагання 1,6 тис. євро неправомірної вигоди з учасника бойових дій за надання послуг та отримання ним коштів. Гроші хабарник отримував частинами.

12 жовтня старшого інспектора митного поста затримали. Зазначається, що на території міжнародного пункту пропуску митник отримав від учасника АТО неправомірну вигоду. Загальна сума хабара - 1,1 тис. євро. Оперативники УЗЕ перевіряють причетність інших працівників митниці до корупційної діяльності.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...