"Представників колишньої Партії регіонів мають переслідувати за державну зраду", - експерт

Сергій Дацюк дивується, чому немає реакції Прокуратури, Президента, депутатів, телеканалів, які зосереджені лише на особах Медяника та Ландіка, а не на повному складі колишньої Партії регіонів.

Сергій Дацюк. Фото: polittech.

Філософ та політичний експерт Сергій Дацюк в ефірі каналу "112 Україна" коментує скандал довкола оприлюднення відео закритого допиту колишніх депутатів Партії регіонів Медяника та Ландіка, передають Патріоти України.

"Є безліч даних про те, що представники Партії регіонів знали про агресію, яку готує Росія. Увага зосереджена лише на тих недалекоглядних людях, які публічно поїхали у Росію і були в Думі, вони підлягають розслідуванню та звинуваченню. А решта, які далекоглядні? Які тихенько сидять в парламенті? Проти них - нічого. В цьому проблема. Представників Партії регіонів мають переслідувати за державну зраду", - зазначив Дацюк.

За його словами, Медяник - навіть не в першій сотні людей, які насправді являють загрозу для країни: "Є більш загрозливі люди. Розслідуванню підлягає повний склад Оппоблоку". Сергій Дацюк дивується, чому немає реакції Прокуратури, Президента, депутатів, телеканалів, які зосереджені лише на особах Медяника та Ландіка, а не на повному складі колишньої Партії регіонів.

Нагадаємо, що в мережі з'явилося відео перехресного допиту 6 жовтня, де екс-нардеп-регіонал Володимир Ландик розповів, хто з представників колишньої влади знав про плани Російської Федерації окупувати територію Луганської області. За його словами, після виборів у ВР в 2012 році Медяник входив до складу "ідеологічної і фракційної команди Єфремова".

"Я знаю, що ситуацію про захоплення Луганщини росіянами заздалегідь знав Єфремов (екс-глава фракції ПР, нардеп Олександр Єфремов). Це я знаю з вуст тодішнього губернатора Луганщини Пристюка, який мені про це прямо сказав: "Так, вони прийдуть". Логічно я можу припустити, що Володимир (Медяник) теж міг знати. Мені він цього нікого не говорив", - додав Ландик. Також він заявив, що в будинку Єфремова була зустріч, на якій був присутній Сергій Глазьєв - радник президента РФ.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...