Прем'єра українського "Комбата": "Укроборонпром" представив в ОАЕ легкий бойовий вертоліт (фото)

Особливістю новинки став спеціальний комплекс спостереження, який складається з інфрачервоних камер, що можуть бути використані для наведення.

Легкий український бойовий вертоліт КТ112 “Combat”. Фото:http://ukroboronprom.com.ua

У рамках міжнародної виставки IDEX- 2017, яка проходить в Об’єднаних Арабських Еміратах, ДП ДГЗІФ “Укрінмаш”, що входить до складу ДК “Укроборонпром”, вперше представив легкий бойовий вертоліт КТ112УД, або КТ112 “Combat”. Про це йдеться на сайті концерну "Укроборонпром", передають Патріоти України.

КТ112 “Combat” було розроблено КБ “Вертикаль”, він оснащений двигуном Rotax-914, який дозволяє набирати швидкості до 200 км/год. Цей бойовий вертоліт може бути оснащений протитанковими ракетами “Barrier-V” з лазерним наведенням або іншим протитанковим ракетним озброєнням.

Окрім того, КТ112 “Combat” може бути оснащений ракетами “Стріла-2” або “Ігла” для знищення літальних апаратів противника, а також кулеметом ПКТ. Особливістю вертольоту став спеціальний комплекс спостереження, який складається з інфрачервоних камер, що можуть бути використані для наведення.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...