"Продала вітчизну за $100": На Луганщині спіймали інформаторку терористів

Зловмисниця також шукала та створювала умови для вербування українців, які періодично змушені виїжджати на території, підконтрольні терористам "ДНР" та "ЛНР".

СБУ. Фото: 112.ua.

На Луганщині спецслужби затримали інформаторку, що "зливала" дані про сили АТО російській розвідці за $100. Про це Патріоти України повідомляють з посиланням на прес-службу СБУ.

"Під час перебування у серпні минулого року на тимчасово окупованих територіях жінка за сто доларів погодилася на співпрацю із співробітником російської розвідки", - йдеться у повідомленні. Згодом інформаторку передали на зв’язок керівнику одного з бандформувань терористів. Перебравшись в район дислокації підрозділів сил АТО жінка збирала розвідувальну інформацію в інтересах бойовиків. Також зловмисниця шукала та створювала умови для вербування українців, які періодично змушені виїжджати на території, підконтрольні терористам "ДНР" та "ЛНР".

Під час обшуку помешкання спецслужби вилучили засоби зв’язку та електронні носії інформації, які підтверджують її співпрацю з Росією. Відкрито кримінальне провадження за ст. 258-3 (участь у діяльності терористичної організації) КК України.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...