Продавали земляків у Росію: На Тернопільщині двох работорговців засудили до позбавлення волі

Всіх бажаючих працювати відвозили до Росії, в Краснодарський край, де українці потрапляли в трудове рабство.

Українці безкоштовно працювали у тепличних господарствах. Ілюстрація: Закарпаття онлайн.

На Тернопільщині чоловік і жінка кілька років поспіль обманом вербували громадян України для рабської праці в Росії. Рішенням суду їх позбавили волі строком на п'ять років. Новину повідомляють Патріоти України із посиланням на Пресу України.

Представники поліції розповіли, що зловмисників викрили ще восени 2014 року. Злочинці шукали людей з важким матеріальним становищем та пропонували їм роботу в тепличному господарстві з можливістю заробляти по 500-1000 доларів на місяць. Така пропозиція виглядала дуже вигідною, тому охочих підзаробити таким чином знаходилося чимало.

Всіх бажаючих працювати відвозили до Росії, в Краснодарський край, де українці потрапляли в трудове рабство. Відразу по приїзду у них відбирали паспорти, трудовим мігрантам забороняли спілкуватися між собою та зі своїми рідними і виходити за межі теплиць.

Умови життя робітників були жахливими, вони працювали безкоштовно, втекти можливості не було. Обох затриманих суд визнав винними, засудивши їх до п'яти років позбавлення волі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...