Професія - "стукач": Терористи "ДНР" пообіцяли платити винагороду тим, хто розповідатиме про злочини в Україні

Однак терористи хочуть мати інформацію лише про ті злочини, що стаються на неокупованій території.

Мешканців окупованих територій заохочують бути "стукачами". Ілюстрація:Радіо СвободаТерористи “ДНР” пообіцяли виплачувати грошову нагороду мешканцям, котрі будуть розповідати про злочини на території України за винятком окупованих територій. Про це пише Інформатор, передають Патріоти України.

“Люди можуть ділитися відомостями про факти корупційних, кримінальних, адміністративних, інших правопорушень, в тому числі, з фото-, відеопідтвердження. У матеріалах потрібно вказувати дату, місце, а також інформацію про суб’єкта вчинення злочинів”, – йдеться у повідомленні терористів.

Матеріальні виплати обіцяють здійснювати зручним для заявника способом, однак сума не уточнюється.

Варто зазначити, що на інформаційних ресурсах терористів і так переважає інформація про злочини та нещасні випадки, котрі трапилися на неокупованих територіях України. При цьому значна кількість “подій” є просто вигаданими.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...