Простіше порахувати, у кого нема: Радник Авакова розповів, скільки зброї зберігають українці

Антон Геращенко також заявив, що виступає за проведення в Україні консультативного референдуму з питання легалізації зброї.

Антон Геращенко. Фото: НВ.

Народний депутат, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко розповів, скільки одиниць зброї сьогодні на руках у українців. Новину передають Патріоти України.

“Офіційно – 900 тисяч. З них десь 130 тис. – нарізних і близько 800 тисяч з копійками – гладкоствольних. Що стосується, скільки незареєстрованої зброї – точної цифри немає”, – повідомив Геращенко в ефірі телеканалу 112.

“Цифри можуть бути різні, але всі вони не є точними”, – додав він. Він також нагадав, що на сьогодні в Україні дозволений будь-який вид озброєння мати на руках, крім короткоствольної зброї, тобто пістолетів, які можна носити приховано.

Геращенко також заявив, що виступає за проведення в Україні консультативного референдуму з питання легалізації зброї. Нагадаємо, раніше народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий заявив, що Україні критично необхідна легалізація зброї.

“Два роки лежить у парламенті наш законопроект про легалізацію зброї, де я, Олег Ляшко та Ігор Мосійчук є співавторами. Людина, яка має намір вчинити злочин, спершу сто разів подумає, якщо знатиме, що може отримати кулю. І закон буде не стороні того, хто обороняється, а не нападника”, – говорив політик.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...