Просто на очах у поліції: На голову наглядової ради "Київміськбуду" скоєно замах

Сам постраждалий розповів, що під час інциденту, який відбувався безпосередньо на очах співробітників поліції, правоохоронці не зробили жодної спроби втрутитися.

Володимир Слончак. Фото: 24 канал.

На Київщині в місті Васильків було скоєно напад на голову наглядової ради публічного акціонерного товариства "Холдингова компанія "Київміськбуд" Володимира Слончака. Про це повідомляють "Українські новини", передають Патріоти України.

"Після повернення додому в місто Васильків, автомобіль марки "Мерседес" із державними номерами АІ 9400 АР спочатку переслідував, а потім почав блокувати рух машини Володимира Слончака. Під час руху невідомі відкрили вогонь по машині чиновника ПАТ "ХК "Київміськбуд". Щоб врятуватися від нападників, водій машини заїхав на територію Васильківського відділу поліції на вул. Покровській, 1. Зловмисників це не зупинило. Троє нападників вийшли із машини, почали стрілянину, а також застосували холодну зброю. У результаті конфлікту Володимир Слончак отримав ножове поранення", - йдеться у повідомленні.

Сам Слончак розповів, що під час інциденту, який відбувався безпосередньо на очах співробітників поліції, правоохоронці не зробили жодної спроби втрутитися. "Найбільше здивування і обурення у мене викликає бездіяльність поліції. Складалося враження, що поліцейські підіграють нападаючим. Зрештою, вони втрутилися в конфлікт, але, на моє глибоке переконання, не зробили абсолютно нічого для захисту наших із Віталієм життів", - зазначив він.

Одним із нападників виявився житель міста Василькова - Руслан Діденко. У чоловіка було вилучено вогнепальну зброю.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...