Провал «Штірліца»: на Заході розповіли про останню місію покійного начальника ГРУ

Ігор Сергун їздив у Дамаск до диктатора Башара Асада.

Генерал-лейтенант Ігор Сергун. Фото: fast-images.ru.

Емісар Кремля вмовляв одіозного президента Асада піти у відставку, повідомляють Патріоти України з посиланням на neskuchno-news.com та британську The Financial Time.

Президент Росії Володимир Путін просив сирійського лідера Башара Асада піти у відставку, пише британське видання з посиланням на два джерела в спецслужбах. Для того, щоб передати Асаду прохання Путіна в Дамаск їздив начальник ГРУ РФ Ігор Сергун.

Столицю Сирії, зазначає FT, Сергун відвідав за кілька днів до своєї смерті 3 січня. Асад на пропозицію покинути посаду відповів рішучою відмовою. За словами джерела, Асад дав зрозуміти Сергуну, що у Росії немає майбутнього в Сирії, якщо він не залишиться на посаді президента.

Нагадаємо, раніше "Патріоти України" повідомляли, що президент Путін почав ліквідацію небажаних свідків його злочинів під час анексії Криму та почав планувати там нові, від участі у яких покійний начальник ГРУ відмовився. Таким чином, до попередніх версій додалася ще одна, не менш цікава.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...