Провокація чи диверсія ворога? У Львові під СБУ знайшли вибухівку (фото)

Виявлений предмет нагадував термос, обмотаний скотчем, з електричними проводами.

У Львові знайшли небезпечну знахідку. Фото: Варта-1.

У Львові вранці 29 лютого біля громадської приймальні управління Служби безпеки України (СБУ) на вулиці Вітовського було виявлено предмет, схожий на саморобний вибуховий пристрій. Про це повідомляє прес-лужба ГУ Нацполіції у Львівській області, передають Патріоти України.

Виявлений предмет нагадував термос, обмотаний скотчем, з електричними проводами. Правоохоронці обстежили знахідку і знешкодили її. За попередніми даними, це був саморобний вибуховий пристрій, проте остаточно стверджувати про це можна буде після висновків експертів.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за статтею "незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами". Винним загрожує термін від трьох до семи років.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...