"Приїхали підтримати хлопців, ми пишаємося їхньою мужністю!": Андрій Шевченко та півзахисник збірної України розповіли про візит у Харківський госпіталь (фото)

Футболісти та тренер збірної України вирішили зробити приємний сюрприз для поранених бійців, серед яких є немало футбольних вболівальників.

Андрій Шевченко у харківському госпіталі. Фото: Депо.

Півзахисник "Шахтаря" і збірної України Віктор Коваленко та тренер Андрій Шевченко поділилися враженнями після візиту до харківського госпіталю, передають Патріоти України.

Перед товариським матчем з командою Сербії він, Олександр Кучер і головний тренер Андрій Шевченко провідали бійців АТО. "Побували сьогодні у військовому госпіталі, скажу так боляче бачити все це, можна сказати звичайні хлопці, віком трохи старші від мене! Але з упевненістю можна сказати, коли бачиш їхні очі і просто цих людей, то знаєш, поки вони стоять на передових, борються за нашу свободу, то ми можемо спати спокійно! Спасибі таким відважним людям! Слава Україні!", - написав Віктор в Instagram.

"Ми приїхали тому, що знаємо, що хлопці вболівають за футбол. Незважаючи на те, що вони знаходяться на передовій, вони переживають і дивляться. Приїхали підтримати хлопців, ми пишаємося їхньою мужністю. Вся збірна передає їм привіт. Хочеться, щоб всі отримали можливість подивитися сьогодні футбол по телевізору або, у кого вийде, прийти на стадіон і підтримати нас. Для нас це дуже важливо", - сказав Андрій Шевченко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...