"Прихований рух противника було виявлено": Під Мар'їнкою відбувся бій із ДРГ ворога

Після дорозвідки нашими військовослужбовцями ділянки бойового зіткнення було знайдено тіло бойовика зі зброєю і боєприпасами, без документів".

На околицях Мар'їнки. Фото: rada2012.net.ua.

Сьогодні, 4 квітня, в районі Мар'їнки відбулося бойове зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою противника. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО, передають Патріоти України.

У повідомленні зазначається: "Група бойовиків, з напрямку населеного пункту Трудовське, розташованого на тимчасово непідконтрольній Україні території, намагалася наблизитися до наших позицій. Прихований рух противника було виявлено.

Командир бригади, враховуючи пряму загрозу життю і здоров'ю підлеглих, прийняв рішення про застосування зброї. Під натиском вогню противник, ведучи вогонь у відповідь, відійшов. Після дорозвідки нашими військовослужбовцями ділянки бойового зіткнення було знайдено тіло бойовика зі зброєю і боєприпасами, без документів".

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...