Принесли законопроект: Півтисячі протестувальників прийшли до Адміністрації президента

Активісти розпочала рух з рогу вулиць Шовковичної та Грушевського. Спочатку на Банкову вирушили близько 150 протестувальників.

Мітингувальники у Києві. Фото: Цензор.НЕТ.

Активісти протестів у центрі Києва разом із деякими народними депутатами прийшли до Адміністрації президента на вулиці Банковій. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна", передають Патріоти України.

Спочатку на Банкову вирушили близько 150 протестувальників, пізніше їхня кількість збільшилася до 500 людей. Нардепи Єгор Соболєв ("Самопоміч") і Юрій Левченко (позафракційний), які прийшли разом із протестувальниками, пройшли повз кордон правоохоронців і попрямували до будівлі АП.

Депутати розповіли, що передали законопроект про Антикорупційний суд президенту, який, за словами коменданта АП, перебував на робочому місці. Після цього протестувальники разом із нардепами попрямували від Адміністрації президента вулицею Інститутською в бік Верховної Ради.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...