"Привет, сепары!": Бійці АТО звільнили селище Новолуганське на Світлодарській дузі (доповнено, карта)

За словами комбата, втрат серед українських військових немає.

У Новолуганському. Фото: 112 Україна.Збройні сили України (ЗСУ) звільнили селище Новолуганське Донецької області від бойовиків. Про це написав комбат підрозділу батальйону "Донбас - Україна" В'ячеслав Власенко в Facebook, передають Патріоти України.

"Ну здравствуй, Светлодарская дуга. Сегодня батальоном "Донбасс Украина" успешно проведена дерзкая операция по освобождению поселка Новолуганское. С ходу. Без потерь. Привет, сепары", – зазначив він.

Про це з посиланням на волонтерів повідомив і народний депутат України від Радикальної партії Ігор Мосійчук. "Зараз уточнюю інформацію але за даними волонтерів наші війська звільнили від російських окупантів Новолуганське!!! Слава Україні!", - написав він.

Як бачимо, друзі-патріоти, Світлодарська дуга, тепер не така вже і дуга, розпрямляється потроху. А взяття Новолуганського тепер загрожує і правому флангу "ДНР", зокрема Горлівці.

"Сепари тепер на відстані автоматного пострілу", - волонтер Родіон Шовкошитний додав деяких подробиць за звільнення Новолуганського. У 54-ї бригаді повідомили, що до останнього все трималось в таємниці.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...