"Сепари тепер на відстані автоматного пострілу": Волонтер підтвердив звільнення Новолуганського та розповів подробиці

Є надія, що буде покладено край принизливому контрабандному руху.

Родіон Шовкошитний. Фото: соцмережі.

Інформація про те, що Збройні сили України (ЗСУ) взяли під контроль селище Новолуганське достовірна, і перевірена через СБУ і українських військових. Про це повідомив в Facebook військовий журналіст і волонтер Родіон Шовкошитний, передають Патріоти України.

"Тепер вже по факту, а не лише на бумагах АТЦ! Інформація достовірна. Перевірена через місцевих, через 54 брг і через СБУ. Все трималося в таємниці. Зайшов "Донбас" Філіна. Оборудують блок-пости. Сепарський опорник тепер на відстані пострілу з АК.

Є надія, що цей бат покладе край тому принизливому контрабандному руху, який допустив через зону своєї відповідальності 3 бат та розвідка "Тумана" 54 брг, в яких по сусідству інший батальон бригади веде запеклі бої!", - написав Шовкошитний.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...