Путін невдало намагався обдурити інвесторів на саміті G20, - П'ятигорець

Блогер радить звернути увагу на сьогоднішні заголовки російських ЗМІ: «Мінфін в серпні втратив 18% Резервного фонду».

Путін бреше і вважає, що йому вірять. Фото: pravda.com.ua.

Український блогер Денис П'ятигорець пише в facebook про те, як Володимир Путін намагався переконати партнерів на саміті «Великої Двадцятки» у тому, що економіка Російської Федерації неухильно зростає, незважаючи ні на що. Новину передають Патріоти України.

Блогер нагадує, що 6 серпня він намагався описати економічну ситуацію в РФ «простою мовою» і зробити висновок про те, що її економіка «пішла у вільне падіння» - резерви РФ тануть, а макроекономічні показники, які Росія намагалася «впарити» іноземним інвесторам ще на петербурзькому економічному форумі - просто підробка. Такі прогнози, як відомо, робив не тільки П'ятигорець.

Журналіст повідомляє, що незважаючи на це, Володимир Путін вчора під час свого виступу на саміті «Великої Вісімки» заявляв, що ніяких проблем в економіці РФ немає, а також про те, що золотовалютний резерв Росії зростає. Однак, П'ятигорець радить звернути увагу на сьогоднішні заголовки російських ЗМІ: «Мінфін в серпні втратив 18% Резервного фонду».

Блогер задається питанням, як же поєднуються ці двафакти, які суперечать один одному? Він повідомляє: «Відповідь проста, і її сьогодні дав Кудрін. Справа в тому, що Резервний фонд зберігається у валюті на рахунках Центробанку РФ і продається йому ж. Центробанк для покупки (цієї валюти) друкує гроші, йде емісійне фінансування. В результаті ЦБ РФ в 2015 надрукував 2,1 трлн. рублів, а в 2016-му вже 1,1 трлн. рублів. Це те, що офіційно. А валюту типу перекинули в ЗВР, який типу зростає».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...