"Путінська гуманітарка": Вертоліт, збитий у Сирії, транспортував некеровані авіаракети (фото)

З'явилися відомості, що вертоліт був підбитий бойовиками "Джейш аль-Фатах" - коаліції угруповань, що протистоять уряду Сирії, яка діє в основному в провінції Ідліб.
Вертоліт перевозив ракети. Фото: Твіттер.

Вертоліт Мі-8 військово-повітряних сил Російської Федерації, який зазнав катастрофи в Сирії, транспортував зброю і боєприпаси. Про це повідомляє Syria Today, передають Патріоти України.

На фотографіях у Twitter агенства на місці катастрофи лежать авіаракети. "Зброя, по всій видимості, відноситься до 57-мм некерованих авіаційних ракет S-5 (АРС-57), в той час як судно схоже на вантажний вертоліт Мі-8МТ", - йдеться в повідомленні. Можна розглянути також боєприпаси.

Кореспонденти повідомили, що російські літаки завдали удару по району, де впав вертоліт. З'явилися відомості, що вертоліт був підбитий бойовиками "Джейш аль-Фатах" - коаліції угруповань, що протистоять уряду Сирії, яка діє в основному в провінції Ідліб.

Вертоліт збили з землі, коли він повертався на авіабазу Хмеймім. У міністерстві оборони Росії заявили, що судно доставляло гуманітарну допомогу в місто Алеппо. На борту були три члени екіпажу і два офіцера російського Центру примирення ворогуючих сторін в Сирії, всі вони загинули.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...