Путінський авіаносець "Кузя" не залишився іржавіти без палива у Середземномор'ї: з Росії надіслали допомогу

На Заході звинувачують російські та сирійські сили у причетності до втрат серед цивільного населення в місті Алеппо та його околицях, тому дозаправитися в Іспанії та на Мальті в росіян не вийшло.

"Адмірал Кузнєцов". Фото: TUT.by.

Флотилія російських військових кораблів, яка прямує до берегів Сирії у східній частині Середземного моря, провела дозаправку неподалік від Гібралтарської протоки. За повідомленням BBC, два танкери приєдналися до російського з’єднання кораблів. Новину передають Патріоти України.

Флотилія з восьми кораблів на чолі з авіаносцем «Адмірал Кузнєцов» отримала паливо в морі 28 жовтня після скасування запиту на здійснення дозаправки в контрольованому Іспанією порту Сеута на узбережжі Північної Африки.

Іспанія опинилася під сильною міжнародною критикою через побоювання, що після прибуття флотилії до пункту призначення Росія збільшить свій військовий потенціал для підтримки уряду президента Сирії Башара Асада. На Заході звинувачують російські та сирійські сили у причетності до втрат серед цивільного населення в місті Алеппо та його околицях.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...