Путіну на щось двозначно натякають? Новосибірська фабрика випустила вугілля "Президент" (фото)

Компанія відправить в найближчі дні в Кремль і Білий дім упаковки вугілля "Президент" і "Обамавуд" - попередню розробку фабрики, на якій наведено висловлювання Барака Обами про Росію.

На честь Путіна назвали вугілля. Фото: "Sibnet.ru".Новосибірська фабрика випустила вугілля "Президент", на упаковці якого перераховані "досягнення" Володимира Путіна. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Sibnet.ru".

На упаковці вугілля зображена карта Росії і приведені "досягнення" президента і країни за роки його "правління", наприклад, припинення війни в Чечні, націоналізація нафтової і газової промисловості, "збільшення" чисельності населення і інші. "Подібну упаковку хотів зробити давно, і справа була не в маркетингу, а в відношенні до своєї країни, в цій з'явилася національна - патріотична ідея", - розповів директор компанії, яка виготовляє вугілля Дмитро Дьомін.

За словами Дьоміна, компанія відправить в найближчі дні в Кремль і Білий дім упаковки вугілля "Президент" і "Обамавуд" - попередню розробку фабрики, на якій наведено висловлювання Барака Обами про Росію.

До речі, упаковка вугілля '' Обамавуд '' важить 1,3 кілограма, а ''Президент '' - 3 кілограми, тобто пакет з '' Президентом '' і важче в два рази, і виглядає більш потужно. У цьому теж закладений певний сенс", - зазначив Дьомін.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...