Радикали у масках у Львові потрощили майно кількох гральних закладів (фото)

Серед білого дня молодики увірвалися до приміщень трьох гральних закладів і пошкодили обладнання, після чого з місця події втекли.

Фото:Facebook

У Львові невідомі з масками на обличчях влаштували погроми у трьох гральних закладах, розташованих неподалік центральної частини міста. Про це повідомила речниця Нацполіції Львівської області Світлана Добровольська, зазначають Патріоти України.

Як стало відомо, до правоохоронців надійшли повідомлення про те, що до трьох закладів гральних автоматів, які знаходяться у трьох різних районах міста, увірвалися невідомі в масках і пошкодили майно закладів.

"У період з 13.00 до 14.00 невідомі з масками на обличчях увірвалися до приміщень трьох гральних закладів, де пошкодили обладнання, після чого з місця події втекли. Постраждалих немає. Сума збитків встановлюється. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження", - зазначила Добровольська. Вона наголосила, що зараз поліція проводить заходи з метою встановлення причетних до погромів.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook координатор громадської організації "Варта 1", яка співпрацює з правоохоронцями, депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, "сьогодні група молодих людей в масках побила вікна у приміщенні на вул. Городоцька, 33, і втекла в невідомому напрямку".

"Це акція проти гральних автоматів", - заявив він. Натомість на сайті «Національного корпусу» повідомляється, що сьогодні у Львові «активісти Національного корпусу Львівщини спільно з активістами національних дружин закривають незаконні гральні зали, що сплачують податки Російській Федерації».

"Активісти «Національного корпусу» Львівщини спільно з активістами Національних дружин провели рейд в ігровому залі «Золота підкова», що на вулиці Городоцькій, 33. Даний зал обслуговується так званим «популярним державним лотерейним оператором» ТОВ «М.С.Л.», чиїм головним акціонером є російська компанія "Альфа-груп", яка також вважається головною тіньовою розрахунковою компанією Кремля.

Гроші, виручені за допомогою гральних залів в Україні, одразу ж виводяться в Росію, де потім використовуються для підтримки терористів та фінансування армії окупантів на Донбасі. "Національний корпус" не дозволить нікому грабувати нашу Батьківщину та проводити надалі свою злочинну діяльність», - зазначається на сайті Національного корпусу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...