"Рафаелло" донесе ваші...хабарі: У Луценка розповіли про незвичний "подарунок" прокурору (фото)

Багатотисячний хабар намагався вручити прокурору Київщини директор будівельної фірми.

Вилучений хабар у коробці з-під цукерок "Рафаелло". Фото:Facebook

Директора однієї з будівельних компаній було затримано при спробі вручити хабар заступнику прокурора Київської області. Про це повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко в своєму Facebook і оприлюднив відповідні фото, передають Патріоти України.

Судячи по знімках, забудовник хотів вручити прокурору велику суму в гривнях і доларах, упаковану в коробку з-під цукерок. Як уточнила прес-секретар ГПУ Лариса Сарган, в коробці вмістилося 10 тис. доларів.

"Рафаелло - донесе ваші ̶п̶о̶ч̶у̶т̶т̶я̶ ̶ хабарі

*у коробочку він мімішних цукерок влізло 10 тисяч доларів хабаря для начальника слідчого управління Національної поліції Київської області.

А Прокуратура Київської області стверджує: солодке шкідливе для вашого здоровля)

***

У вітворок, 28 листопада, прокуратурою Київської області спільно зі співробітниками Київського обласного управління внутрішньої безпеки Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України задокументовано факт надання громадянином, який діяв в інтересах юридичної особи, слідчому поліції неправомірної вигоди у розмірі 10 тисяч доларів США за непроведення слідчим слідчих дій у кримінальному провадженні.

На даний час тривають невідкладні слідчі дії.

Вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу правопорушнику." - написала Сарган.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...