"Реформи йдуть, аж дим стовпом": Мережу обурила ситуація навколо затримання колишнього топ-чиновника МВС п'яним за кермом (фото)

Цілком імовірно, що затриманий скасує через суд всі звинувачення, подавши апеляцію. Адже, до наших чиновників український суд ставиться дуже гуманно.

Михайло Ільницький та Леонід Гончарук. Фото:Facebook

У мережі активно обговорюють новину про те, що колишнього заступника начальника Департаменту внутрішньої безпеки Міністерства внутрішніх справ (МВС) України Михайла Ільницького спіймали п'яним за кермом. Відповідний допис на своїй сторінці в Facebook розмістив волонтер Роман Сініцин, передають Патріоти України.

"19 червня у Франківську патрульні зупиняють Мішу в гівно п'яного. Від задування він відмовляється. Чинить непокору, хоче втекти. Приїжджають рішальщики. Копи таки складають адмінматеріали і доставляють Мішу в відділення. У відділенні Міша скаржиться на те, що болить серце, і його забирає швидка", - зазначив він.

За словами Сініцина, суд першої інстанції визнав Ільницького винним за статтями 130 і 185 КУпАП - "водіння в нетверезому стані" і "злісна непокора поліції" і оштрафував його на 10 200 гривень, позбавивши права керувати транспортним засобом на рік.

"Знаючі люди кажуть, що Міша легко і не дуже дорого скасує все в апеляції", - додав волонтер.

У той же час, він зазначив, що зараз колишній топ-чиновник МВС намагається звинуватити командира роти патрульної поліції Леоніда Гончарука в тому, що той нібито зламав йому палець.

"Вчора суд за клопотанням прокуратури відсторонив Льоню від виконання. Заборонив виїжджати за межі області. Забрав закордонний паспорт. Льоні світить від 3 до 7 за "перевищення"", - уточнив Сініцин.

"Реформи йдуть, аж дим стовпом", "Залишилося дізнатися прізвище судді", "Сволота", - коментують користувачі мережі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...